Αξιωματικός έβαλε κατάδικο να βρει βίντεο από την προσωπική ζωή της διευθύντριας των φυλακών!

Πρωτάκουστο σκάνδαλο διαφθοράς στις τάξεις της Αστυνομίας, καταγγέλλει η Διευθύντρια των Κεντρικών φυλακών, Άννα Αριστοτέλους, αφού αξιωματικός της Αστυνομίας, ζήτησε απο βαρυποινίτη βίντεο και στοιχεία, απο προσωπικές της στιγμές, ώστε να την πλήξουν και να την απομακρύνουν απο τη θέση την οποία κατέχει.

Για την υπόθεση μίλησε η ίδια η διευθύντρια των Κεντρικών Φυλακών, στο Κρατικό Κανάλι, όπου μάλιστα ανάφερε πως θα προβεί σε επίσημες καταγγελίες, εντός των επόμενων ημερών, αφού έχει εξασφαλίσει στοιχεία που να τεκμηριώνουν τις καταγγελίες της.

Ανάφερε μάλιστα, πως “Αισθάνομαι έντονα θιγμένη απ’ όλη αυτή τη σκευωρία” και συνέχισε λέγοντας ” αντί να είναι αυτός που πρώτος θα έπρεπε να υπηρετεί και να εφαρμόζει τον νόμο, αντιθέτως συνδράμει στη διάπραξη εγκλήματος”.

Την υπόθεση, όπως ανέφερε μιλώντας στο κρατικό ραδιόφωνο, ανέλαβε ομάδα δικηγόρων η οποία έχει ενώπιον της στοιχεία για τη διάπραξη των αδικημάτων ώστε να προβούν στις ανάλογες καταγγελίες και να ζητήσουν τον διορισμό ανεξάρτητων ποινικών ανακριτών για διερεύνηση της υπόθεσης.