Σοκ στην Σικελία: Δολοφόνησε την 5χρονη κόρη της και την έθαψε σε χωράφι – Φέρεται να ζήλευε τον σύζυγο της

Η μητέρα αρχικά υποστήριξε ότι το παιδί είχε απαχθεί από ένοπλους άνδρες

Μια αποτρόπαια δολοφονία σημειώθηκε στη Σικελία, καθώς ένα 5χρονο κοριτσάκι βρέθηκε δολοφονημένο, με την μητέρα του να παραδέχεται το αποτρόπαιο έγκλημα, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες φέρεται να έκανε την συγκεκριμένη πράξη, γιατί ζήλευε τον σύζυγο της.

Σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, η αστυνομία της Σικελίας ειδοποιήθηκε για την εξαφάνιση της 5χρονης Έλενας Πάτι, με την μητέρα του να καταγγέλλει ότι είχε απαχθεί από τρεις ένοπλους άνδρες, μέσα από το οικογενειακό ΙΧ αυτοκίνητο.

Ο αρμόδιος εισαγγελέας, όμως, κατάλαβε αμέσως ότι δεν υπήρχαν επαρκή αποδεικτικά στοιχεία: καμία κάμερα κλειστού κυκλώματος ασφαλείας δεν είχε καταγράψει την απαγωγή, ενώ η οικογένεια της μικρής είναι κάθε άλλο παρά πλούσια.

Έτσι, τελικά, έπειτα από αλλεπάλληλες ανακρίσεις, η μητέρα της Έλενα ψιθύρισε σε καραμπινιέρο ότι δολοφόνησε την κόρη της και ότι έθαψε το πτώμα σε χωράφι που απέχει περίπου διακόσια μέτρα από το σπίτι τους.

Όπως διαπιστώθηκε, η δολοφονία διαπράχθηκε λίγη ώρα αφότου η 23χρονη παρέλαβε την κόρη της από τον παιδικό σταθμό. Έως τώρα, δεν κατάφερε να εξηγήσει για ποιο λόγο στέρησε την ζωή από την μικρή Έλενα.

Σύμφωνα με τους εισαγγελείς, ένα πιθανό κίνητρο είναι ότι οι γονείς της 5χρονης ήταν σε διάσταση και η μητέρα αισθανόταν έντονη ζήλια για το νέο δεσμό του συζύγου της.

Οι παππούδες του άτυχου παιδιού, σε κατάσταση σοκ, ζήτησαν να αποδοθεί άμεσα δικαιοσύνη και να εξακριβωθεί αν υπήρξαν συνεργοί που μπορεί να είναι συνυπεύθυνοι για την δολοφονία της εγγονής τους.