Σπιλέφσκι: «Δεν ήρθαμε να αμυνθούμε, ήρθαμε να νικήσουμε»

«Θα προσπαθήσουμε να νικήσουμε αύριο. Δεν ήρθαμε να αμυνθούμε, θα κάνουμε το παιχνίδι μας και θα προσπαθήσουμε να παρουσιαστούμε ακόμα καλύτεροι», ήταν το αρχικό σχόλιο του προπονητή του Άρη, Αλεξέι Σπιλέφσκι, στη συνέντευξη Τύπου για την αυριανή ρεβάνς με τη Νέφτσι στο Μπακού.

Για την απουσία του Σπόλιαριτς: «Αυτό είναι δυστυχώς το ποδόσφαιρο, αλλά η ομάδα είναι έτοιμη και έχει για να αντιμετωπίσει το πρόβλημα. Έχουμε και σχέδιο Β για την απουσία του Ματίας».

Σε ερώτηση για τη Νέφτσι: «Δεν είναι δουλειά μου να σχολιάσω την αντίπαλο και το παιχνίδι της. Δεν θα ήταν σωστό εκ μέρους μας».

Για το ενδεχόμενο πρόκρισης στην επόμενη φάση, όπου περιμένουν μία εκ των Ραπίντ και Λέγκια Γκντασκ: «Δεν ασχολούμαι με το επόμενο ματς αν προκριθούμε. Μόνο η Νέφτσι είναι στο μυαλό μας. Έχω περάσει πολλά στο ποδόσφαιρο και σκέφτομαι μόνο το αυριανό παιχνίδι».

Τι περιμένει από το αυριανό παιχνίδι: «Η φιλοδοξία μας αύριο είναι να βελτιώσουμε τη δουλειά μας και την απόδοσή μας. Κάθε προπονητής αυτό θέλει, να έχει η ομάδα του καλύτερη απόδοση. Στα πρώτα 20 λεπτά του πρώτου αγώνα δεν ήμουν ικανοποιημένος. Δώσαμε ευκαιρίες δώρο στην αντίπαλο. Αύριο δεν πρέπει να γίνει κάτι τέτοιο. Οι παίκτες μου έχουν τη φιλοδοξία να μάθουν και να δουλέψουν για να γίνουν καλύτεροι».

Από πλευράς ποδοσφαιριστών, μίλησε ο Ντελμίρο: «Ήρθαμε να παίξουμε ένα παιχνίδι. Θέλουμε να τελειώσουμε τον αγώνα. Θα είναι δύσκολο παιχνίδι, αλλά θα κερδίσουμε. Έχουμε καλό κλίμα στην ομάδα όλοι είμαστε αποφασισμένοι να παίξουμε σε ένα κατάμεστο γήπεδο».

Όταν ρωτήθηκε ο Ντελμίρο για τη Νέφτσι: «Δεν θέλω να μιλήσω για τη Νέφτσι, ασχολούμαι μόνο με τον Άρη».

Για ενδεχόμενο επιτυχίας στην Ευρώπη: «Ναι μπορώ να το φανταστώ. Γνώρισα πολύ κόσμο στη Λεμεσό, που είναι περήφανοι για την ομάδα. Προσπαθούμε να κάνουμε το καλύτερο και με πολύ καλή προετοιμασία να παρουσιαστούμε όσο το δυνατόν καλύτεροι. Ελπίζω πως θα δώσουμε περηφάνια στον κόσμο του Άρη και στην Κύπρο. Θέλω να κερδίσουμε και αυτό δεν είναι ασέβεια στην αντίπαλο».

Για το ενδεχόμενο παράτασης: «Ελπίζω πως θα τελειώσουμε το παιχνίδι στα 90 λεπτά και αυτό θα προσπαθήσουμε. Δεν θα ήθελα να πάμε στα πέναλτι γιατί θα είναι στο γήπεδο του αντίπαλου, με τον κόσμο να δίνει πολλή δύναμη και πίεση. Είμαστε έτοιμοι για 120 λεπτά αν χρειαστεί».

Για τη δουλειά που γίνεται στον Άρη: «Πίστευα πάντοτε στην ομάδα. Είμαι τέσσερα χρόνια στον Άρη και η δουλειά που γίνεται είναι τοπ. Πιστεύουμε στην ομάδα και στη δουλειά μας».