Σπιλέφσκι: “Χαζά λάθη, η πρόκριση χάθηκε στην ΑΡΕΝΑ…”

Διαβάστε όσα είπε ο Αλεξέι Σπιλέφσκι μετά το τέλος του αγώνα του Άρη με την Νέφτσι και τον αποκλεισμό στο Μπακού…

“Είναι πολύ σκληρό να βρω λέξεις για να μιλήσω μετά από  αυτό το ματς. Χάσαμε την πρόκριση από το πρώτο ματς όχι σήμερα αυτό είπα στους ποδοσφαιριστές μου. Χάσαμε πολλές ευκαιρίες στην Κύπρο. Ήταν πιο δύσκολο σήμερα αφού η Νέφτσι έπαιζε με τον κόσμο της. Δεχτήκαμε τα γκολ από χαζά λάθη. Ίσως επειδή δεν είχαμε αρκετή εμπειρία. Ακόμα και μετά την κόκκινη προσπαθήσαμε αλλά δεν τα καταφέραμε. Θα προσπαθήσουμε να πάρουμε μαθήματα από αυτό. Το άσχημο είναι ότι πρέπει να περιμένουμε ένα χρόνο τώρα για να παίξουμε ξανά στην Ευρώπη. Συγχαρητήρια στη Νέφτσι και καλή συνέχεια”

Ερώτηση από Αζέρο για το παθιασμένο παιχνίδι των παικτών του: 

“Αν δεν έχετε συνηθίσει σε αυτό το ποδόσφαιρο είναι δικό σας θέμα. Αυτό είναι το δικό μας στυλ. Πάντα παίζουμε με το ίδιο πάθος. Τι να πούμε για το αγγλικό ποδόσφαιρο που είναι ακόμα πιο παθιασμένο. Ο Μπραουν παραδέχτηκε ότι έκανε ένα λάθος αλλά οκ, αυτό είναι το στυλ της ομάδας μας”

Για το αν η ευκαιρία του Γιαμπλόνσκι στο πρώτο ματς ήταν καθοριστική:

“Ναι ήταν καθοριστική αλλά δεν ήταν μόνο εκείνη . Είχαμε πολλες ξεκαθαρες ευκαιρίες. αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Δεν ψάχνω δικαιολογιες. Γι΄ αυτό μίλησα για εμπειρία”

Για τους λόγους της ήττας – αποκλεισμού. Ήρθε λόγω τακτικής ή ψυχολογίας; 

“Δεν μπορώ να γνωρίζω. Είχαμε δύο ματς. Στο πρώτο ματς είχαμε πολύ καλή απόδοση και πήραμε άνετη νικη . Ισως οι παικτες θεώρησαν μέσα τους ότι θα είναι το ίδιο εύκολο το εκτος εδρας ματς. Δεν μπορώ να ξέρω. Ίσως να είναι αυτό”