Στις 6 Οκτωβρίου ποινή σε 27χρονο για υπόθεση πρόκλησης ανησυχίας και επίθεσης εναντίον…….

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Αμμοχώστου όρισε σήμερα την 6η Οκτωβρίου, ως ημερομηνία για ανάγνωση γεγονότων και επιβολή ποινής σε άνδρα ηλικίας 27 ετών, ο οποίος συνελήφθη το βράδυ της Κυριακής, αφού ενώ βρισκόταν στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου, σε κατάσταση μέθης, φέρεται να προκάλεσε ανησυχία, και να επιτέθηκε εναντίον αστυνομικού.

Σήμερα η Αστυνομία οδήγησε τον 27χρονο ενώπιον του Δικαστηρίου το οποίο αφού όρισε την 6η Οκτωβρίου για ανάγνωση γεγονότων και επιβολή ποινής, άφησε ελεύθερο τον άνδρα αφού υπέγραψε εγγύηση ύψους 10 χιλιάδων ευρώ.

Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με γραπτή ανακοίνωση του Γραφείου Επικοινωνίας του Αρχηγείου Αστυνομίας «λίγο πριν τις 8.30 το βράδυ της Κυριακής 24 Ιουλίου, ο 27χρονος, φέρεται να επιτέθηκε σε αστυνομικό που βρισκόταν σε καθήκον στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου. Νοσοκομείο. Στο σημείο έσπευσαν μέλη της Αστυνομίας, ενώ ιδιώτης φύλακας προσέτρεξε επίσης για να παράσχει βοήθεια».

Προστίθεται ότι «τα μέλη της Αστυνομίας αφού κατάφεραν να περιορίσουν τον 27χρονο και να τον απομακρύνουν από τον χώρο Πρώτων Βοηθειών του Νοσοκομείου, προχώρησαν στη σύλληψη του, αφού αυτός ήταν επιθετικός, φώναζε και εξύβριζε τους αστυνομικούς και τη θρησκεία τους».

Ο 27χρονος τέθηκε υπό κράτηση, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση επίθεσης εναντίον αστυνομικού, μέθης και πρόκλησης ανησυχίας σε δημόσιο μέρος, διασάλευσης της ειρήνης, δημόσιας εξύβρισης, προσβολής θρησκευτικών αισθημάτων με λόγια, και αντίστασης κατά την νόμιμη σύλληψη.