Στο Παραλίμνι 68χρονη τουρίστρια τραυματίστηκε από….

Στο Παραλίμνι τουρίστρια ηλικίας 68 ετών από τη Γαλλία τραυματίστηκε όταν ένα φοινικόδεντρο έπεσε πάνω της και αναμένεται να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση.

Όπως ανέφερε στο ΚΥΠΕ ο Στηβ Θεοδούλου εκπρόσωπος Τύπου της ΑΔΕ Αμμοχώστου «γύρω στις 3 το μεσημέρι της Τρίτης 20 Ιουλίου, ενώ τουρίστρια από τη Γαλλία, ηλικίας 68 ετών, περπατούσε μαζί με τον 77 χρόνο σύζυγο της στην οδό Βρυσουδιών στο Παραλίμνι, φαίνεται να εισήλθαν στην αυλή εστιατορίου. Κάτω από συνθήκες που διερευνώνται ένα φοινικόδεντρο το οποίο βρισκόταν στο χώρο του εστιατορίου, αποκόπηκε και έπεσε πάνω στην 68χρονη».

Πρόσθεσε ότι «στη σκηνή μετέβησαν μέλη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Αμμοχώστου και του Αστυνομικού Σταθμού Παραλιμνίου όπου βοήθησαν στον απεγκλωβισμό της 68χρονης. Η γυναίκα μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου στο Παραλίμνι όπου διαπιστώθηκε ότι φέρει κάταγμα μηριαίου οστού, σπάσιμο στα πλευρά καθώς και κάταγμα στον 5ο σπόνδυλο».

Η γυναίκα «αναμένεται να εισαχθεί στο χειρουργείο ενώ η κατάσταση της δεν εμπνέει κίνδυνο για την ζωή της. Από τις μέχρι τώρα εξετάσεις που έχουν διενεργηθεί από την Αστυνομία, φαίνεται ότι ο ιδιοκτήτης του εστιατορίου, στην προσπάθεια του να αποκόψει το φοινικόδεντρο, αυτό έπεσε με τέτοιο τρόπο με αποτέλεσμα να προκληθεί ο τραυματισμός της γυναίκας».

Σύμφωνα με τον κ. Θεοδούλου ο Αστυνομικός Σταθμός Παραλιμνίου διερευνά αδίκημα απερίσκεπτων και αμελών πράξεων.