Στόχος εμπρηστών ο κοινοτάρχης Αγίου Μάμα, το απειλητικό μήνυμα που είχε δεχτεί

Πράξη φαίνεται πως έκαναν τις απειλές, προς τον κοινοτάρχη του Αγίου Μάμα τα εγκληματικά στοιχεία.
 
Πριν από περίπου 20 μέρες ο κοινοτάρχης σύμφωνα με αστυνομική πηγή είχε δεχθεί γραπτό μήνυμα στο κινητό του τηλέφωνο από άγνωστο αριθμό. Το μήνυμα εκτοξεύει απειλές εναντίον του ενώ ο αριθμός από το οποίο εστάλη δεν φαίνεται να ήταν καταχωρημένος.
 
Χθες βράδυ η αποστολής του γραπτού μηνύματος φαίνεται να έκαναν την απειλή τους πράξη γύρω στις 1:30 τα ξημερώματα πυρπόλησαν το όχημα του που βρισκόταν σταθμευμένο έξω από την οικία του. Από την πυρκαγιά προκλήθηκαν εκτεταμένες ζημιές. Καταθέτοντας στις αστυνομικές αρχές ο 72χρονος ανέφερε πως δε γνωρίζει ποιος κρύβεται πίσω από τα απειλητικά μηνύματα αλλά ούτε και από τον εμπρησμό ανέφερε επίσης πως δεν έχει διάφορές με κανέναν.
 
ΑΝΟΙΞΑΝ ΠΥΡ
 
10 λεπτά πριν από τις πέντε τα ξημερώματα άγνωστοι άνοιξαν πυρ εναντίον οικίας στον ποταμό Γερμασόγειας.
 
Σύμφωνα με την αστυνομία οικία ανήκει σε 26χρονο ο οποίος εκείνη τη στιγμή βρισκόταν εντός της οικίας. Από τις εξετάσεις διαπιστώθηκε ότι δύο πρόσωπα πέρασαν πεζοί μπροστά από την οικία και κρατώντας κυνηγετικό όπλο έριξαν δύο πυροβολισμούς. Τα σφαιρίδια έπληξαν παράθυρο στον δεύτερο όροφο της οικίας όπου βρίσκεται η σοφίτα χωρίς να προκαλέσουν ιδιαίτερες ζημιές.
 
Ο νεαρός ανέφερες τις αστυνομικές αρχές πως δεν υποψιάζεται και ούτε έχει διάφορες με οποιοδήποτε πρόσωπο. Από την περιοχή λήφθηκαν υλικά από κλειστά κυκλώματα παρακολούθησης σε μια προσπάθεια να εντοπιστούν οι δράστες.
 

πηγή:Alphanews