Τα απόλυτα smartwatches για ένα καλοκαίρι γεμάτο αδρεναλίνη!

Η Team Garmin Greece αναλαμβάνει δράση απολαμβάνοντας τη θάλασσα στο έπακρο σε μια εντυπωσιακή καμπάνια

Διακοπές σημαίνει ελευθερία και διάθεση για εξερεύνηση νέων προορισμών και δραστηριοτήτων. Τώρα που το καλοκαίρι είναι στα καλύτερά του θέλουμε να αγγίξουμε τα όρια μας, να ζήσουμε καινούργιες εμπειρίες, γεμάτες δράση. Για όλους αυτούς τους λόγους αυτό που χρειαζόμαστε περισσότερο είναι σύγχρονα αξεσουάρ κορυφαίας τεχνολογίας και υψηλής αντοχής.
Οι ιδανικοί σύντροφοι σε κάθε συναρπαστική περιπέτεια μας είναι τα Garmin Smartwatches! Αυτός είναι και ο λόγος που ο κόσμος των watersports ενώθηκε στη νέα τους εντυπωσιακή καμπάνια. Οι ιστιοπλόοι Παύλος Καγιαλής και Γιάννης Ορφανός συνάντησαν τους wind surfers Βύρωνα Κοκκαλάνη και Κατερίνα Δίβαρη καθώς και το νέο μέλος της ομάδας Baptiste Bourdoulous του Kiteboard, για να δοκιμάσουν τις αντοχές των Garmin Smartwatches.

Instinct2S_HR_3001_5122

DSCF5062
Βύρων Κοκκαλάνης-Windsurf


Ατελείωτη δράση χωρίς φόρτιση

Τα smartwatches Garmin θα σας συνοδεύσουν στις καλοκαιρινές σας εξορμήσεις, ό,τι κι αν επιλέξετε να κάνετε. Οι εκδόσεις solar που φορτίζουν από τον ήλιο, αντέχουν ακόμα και στις πιο ακραίες συνθήκες ενώ διαθέτουν πολλές και διαφορετικές επιλογές προφίλ, κατάλληλες για κάθε δραστηριότητα στη θάλασσα, από ιστιοπλοΐα και surf μέχρι καγιάκ και kiteboard.