Τα είπαν Χριστοδουλίδης – Ζιζόπουλος, με φόντο τις εκλογές

Πρώτη επίσημη συνάντηση, στα γραφεία της ΕΔΕΚ, είχε ο Νίκος Χριστοδουλίδης με τον Μαρίνο Σιζόπουλος, σήμερα το πρωί και τα δύο μέρη, έκαναν λόγο για επικοδομητική ανταλλαγή απόψεων, συμφώνησαν να διευθετήσουν και άλλες συναντήσεις με σκοπό τη συζήτηση σε διάφορες θεματικές ενότητες.

Απο πλευράς του ο υποψήφιος Πρόεδρος για τη Δημοκρατία, ανέπτυξε το πλαίσιο μέσω του οποίου η υποψηφιότητα του προσεγγίζει την κοινωνία αλλά και το υπό διαμορφωμένο του πρόγραμμα, που, όπως τόνισε “στόχο έχει την διεύρυνση της μεσαίας τάξης μεσαία τάξη η οποία αποτελεί τη ραχοκοκαλιά και της κοινωνίας και της οικονομίας”.

Όσο αφορά τον Μαρίνο Σιζόπουλο, έκανε λόγο για ξεκάθαρο στόχο. “Η επόμενη διακυβέρνηση να επικεντρώσει την προσπάθεια της όχι μόνο στα θέματα που απασχολούν την επίλυση του κυπριακού που είναι ένα σημαντικό ζήτημα αλλά σε θέματα που αφορούν την εσωτερική διακυβέρνηση κοινωνικής και οικονομικής πολιτικής την αντιμετώπιση της διαφθοράς για να δημιουργήσουμε ακριβώς τις καλύτερες δυνατές συνθήκες για να εμπιστευτούν και πάλι την πολιτική”.

Οι αποφάσεις της ΕΔΕΚ μεταφέρονται στο μεταξύ εντός Ιουλίου αφού όπως προκύπτει υπάρχουν διαφορετικές απόψεις εντός κόμματος ως προς τη διαδικασία λήψης της τελικής απόφασης για το τι θα πράξει το κόμμα στις Προεδρικές εκλογές του 2023.