Τελέστηκαν τα Εγκαίνια του Πάρκου Δεινοσαύρων στην Αθηένου

Τελέστηκαν το πρωί της Κυριακής τα Εγκαίνια του Πάρκου Δεινοσαύρων στην Αθηένου. 

Σε ανακοίνωση ο Δήμος Αθηένου αναφέρει πως ο Δήμαρχος  Αθηένου Κυριάκος Καρεκλάς, στην παρουσία αρκετών δημοτών τέλεσε τα εγκαίνια της Έκθεσης Έργων Επιστήμης και Τέχνης (Δεινόσαυροι – Μυθολογικά Πλάσματα κ.λπ.) – Πάρκο Δεινοσαύρων.

Το Πάρκο δημιουργήθηκε από τον παλαιοντολόγο επιστήμονα, κάτοικο Αθηένου, Γιώργο Φλωρίδη σε χώρο που ανήκει στην οικογένειά του και που ευγενώς παραχώρησε για χρήση στον Δήμο Αθηένου.

Σε ομιλία εγκαινιάζοντας τον χώρο ο Δήμαρχος Αθηένου ευχαρίστησε τον κ. Φλωρίδη, που με μεράκι δημιούργησε έναν εξαιρετικά διαμορφωμένο χώρο με υπέροχα εκθέματα, του οποίου παραχώρησε τη χρήση στον Δήμο Αθηένου για να τον χαίρονται μικροί και μεγάλοι απ’ όλη την Κύπρο.

Ο κ. Φλωρίδης αναφέρθηκε στις προσπάθειές του για κατασκευή των εκθεμάτων και τη διαμόρφωση του χώρου, ενώ ευχαρίστησε τον Δήμαρχο και τον Δήμο Αθηένου που αγκάλιασαν την προσπάθειά του, την οικογένειά του, καθώς και σε όλους όσοι βοήθησαν στην κατασκευή του έργου.

Μετά την τέλεση των εγκαινίων ο κ. Φλωρίδης ξενάγησε μικρούς και μεγάλους στον χώρο, ενώ εξήγησε επιστημονικά το κάθε αντικείμενο που παρουσιάζεται.

Το Πάρκο θα είναι στη διάθεση του Δήμου Αθηένου για χρήση και σχολεία, επισκέπτες και άλλοι που θα θέλουν να το επισκεφτούν θα μπορούν να το κάνουν, σε συνεννόηση με τα γραφεία του Δήμου Αθηένου,