Το κόλλημα του Αβέρωφ του Εκλεκτού με τον Χριστοδουλίδη, έχει καταντήσει ανέκδοτο για τους Συναγερμικούς – και όχι μόνο – ψηφοφόρους

Του Πολιτικάντη

Τι και αν έφερε τον Γερμανό στο Συνέδριο, τι και αν έφερε τον Μητσοτάκη, τι και αν τα στελέχη του ΔΗΣΥ εκφράζουν δημόσια την στήριξη τους προς τον "Αβέρωφ τον Εκλεκτό", το θέμα είναι ένα: το κόλλημα του "Αβέρωφ του Εκλεκτού" με τον Χριστοδουλίδη, έχει καταντήσει ανέκδοτο για τους Συναγερμικούς - ΄και όχι μόνο- ψηφοφόρους.

Αυτή τη φορά, η Πινδάρου αποφάσισε να σύρει τον “Αβέρωφ τον Εκλεκτό” σε τηλεοπτικά debate για να συζητήσει, με άλλους υποψήφιους και δη τον Χριστοδουλίδη, θέματα επικαιρότητας αλλά και την κατάθεση των θέσεων και πολιτικών του για μια σειρά ζητημάτων. Επενδύουν δε σε αυτό αφού θεωρούν πως ο “Αβέρωφ ο Εκλεκτός” είναι ο μόνος που έχει ολοκληρωμένες θέσεις επί όλων των θεμάτων σε αντίθεση με τους βασικούς του ανθυποψήφιους, Νίκο Χριστοδουλίδη και Ανδρέα Μαυρογιάννη, οι οποίοι τώρα διαμορφώνουν τις προγραμματικές τους θέσεις. Επενδύουν ακόμη και στην εμπειρία του “Αβέρωφ του Εκλεκτού” αφού όσο να’ναι μια άλφα πείρα την έχει.

Έχουν ξεχάσει όμως κάτι βασικό: Ο “Αβέρωφ ο Εκλεκτός” δεν πείθει. Όχι γιατί έκανε κάτι ο άνθρωπος, τόσα χρόνια, αλλά το ακριβώς αντίθετο: δεν έκανε τίποτα όλα αυτά τα χρόνια ώστε να κτίσει ένα υπόβαθρο στην κοινωνία και να έχει τα μούτρα να ζητήσει την ψήφο του κσομάκη. Αυτού του κοσμάκη, συναγερμικού και μη, που γονάτισε απο τις αυξήσεις. Αυτού του κοσμάκη που του ζήταγε τη βοήθεια του και η .. .κληση του προωθείται. Τώρα τρέχει και δεν φτάνει ο “Αβέρωφ ο Εκλεκτός” αφού η κοινωνία, τον κατέταξε στους ανεπιθύμητους.

Εν αντιθέση με τον Νίκο Χριστοδουλίδη, που απολαμβάνει τη λαοφιλία που του προσφέρουν απλόχερα μερίδες ψηφοφόρων απο όλες τις κομματικές προελεύσεις.

Και όσο και να χτυπιέται η Πινδάρου και να ζητάει debate εδώ και τώρα, έρχεται το μεγάλο ΌΧΙ απο το επιτελείο Χριστοδουλίδη γιατί απλά, δεν θα πιέσει κανένας “Αβέρωφ Εκλεκτός”, τον Χριστοδουλίδη να πάει σε ένα debate επειδή έτσι θέλει η Πινδάρου. “Θα πάμε όχι σε ένα  αλλά σε πολλά debates, αλλά όχι την ώρα που θα επιλέξει για τους δικούς του λόγους ο Αβέρωφ Νεοφύτου”, απαντάνε.

Κάτι που ενόχλησε την Πινδάρου και ετοιμάζονται ήδη για την επόμενη “επίθεση”.