Το παίρνει πάνω του ο Χατζηπαντέλας για Αγαθαγγέλου

Φαίνεται πως ο Χατζηπαντέλας ζήλεψε το .. ηρωικό “το παίρνω πάνω μου” του Αβέρωφ του Εκλεκτού για τη μη διαγραφή Χριστοδουλίδη, και “το πήρε πάνω του” και ο Χατζηπαντέλας για Αγαθαγγέλου. Τελικά όμως, αυτός που τελικά “θα το πάρει όντως πάνω του” είναι ο απλός κοσμάκης, αφού αυτός θα καλεστεί να πληρώσει τη νύφη!

Θεωρώ ότι γίνεται πολύς ντόρος για το τίποτα, δήλωσε ο Υπουργός Υγείας, Μιχάλης Χατζηπαντέλα, σε σχέση με τις αντιδράσεις που έχει προκαλέσει ο διορισμός του Προέδρου του ΠΙΣ, Δρ. Πέτρου Αγαθαγγέλου, στο ΔΣ του ΟΑΥ, σημειώνοντας ότι το ΓεΣΥ δεν θα καταστραφεί από ένα άτομο που διορίστηκε για περίοδο μερικών μηνών.

«Η εισήγηση στο Υπουργικό Συμβούλιο για τον διορισμό του Πέτρου Αγαθαγγέλου ήταν δική μου εισήγηση, σαν αρμόδιος Υπουργός, άρα οποιαδήποτε προβλήματα υπάρχουν είναι δική μου ευθύνη και εγώ θα την αναλάβω».

Και ενώ ο απλός κοσμάκης παρακολουθεί τα .. “καραγκοζιλίκια” του ΓΕΣΥ, έπεσε και η πρώτη παραίτηση – αντίδραση. Συγκεκριμένα, το μέλος του ΔΣ, Μελίνα Πύργου, είχε ανακοινώσει σε ανάρτησή της, την Παρασκευή, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ότι υπέβαλε παραίτηση, κάνοντας, μάλιστα, λόγο για διαπλοκή. «Ειδικά ο κ. Αγαθαγγέλου ήταν πολέμιος του ΓεΣΥ. Δεν θεωρώ ότι όλοι οι γιατροί πρέπει να συμβληθούν αλλά στη συγκεκριμένη περίπτωση θεωρώ ότι υπάρχει σύγκρουση συμφερόντων και γι’ αυτό υπέβαλα παραίτηση. Να δούμε και την έρευνα για τη διαφθορά και να σκεφτούμε τί μήνυμα θέλουμε να στείλουμε;», διερωτήθηκε.

Πρόθεση όμως να παραιτηθεί απο ΟΕΒ εξέφρασε και ο Δημήτρης Λαμπριανίδης με tweet

Και όλα αυτά, με την ακρίβεια να χτυπάει ανελέητα το κάθε νοικοκυριό και η ανάγκη για ένα σωστό ΓΕΣΥ να είναι πιο έντονη απο ποτέ!