Το 1ο Street Food Festival Cyprus έρχεται το Σεπτέμβριο στη Λεμεσό.

Το Street Food Festival είναι μια γιορτή “street” φαγητού και μουσικής που αναπτύχθηκε την τελευταία δεκαετία στο εξωτερικό. Την τελευταία τριετία αναπτύχθηκε και στην Ελλάδα με αφετηρία την Αθήνα και πλέον πραγματοποιείται σε περισσότερες από 20 πόλεις ανά την Ελλάδα. Τώρα έρχεται και στην Κύπρο.

Φαγητό του δρόμου, ποτό και χορός είναι όλα όσα υπόσχονται στο κοινό οι διοργανωτές του 1ου Street Food Festival Cyprus, οι οποίοι παρατείνουν λίγο ακόμα την αγωνία μας ανακοινώνοντας καινούρια ημερομηνία, “με την ευχή να σας βρούμε υγιείς, ορεξάτους και με διάθεση να δοκιμάσετε πολλές γεύσεις και να απολαύσετε ωραίες μουσικές!” 

Το 1o Street Food Festival Limassol, θα πραγματοποιηθεί στις 10-11-12 Σεπτεμβρίου του 2021 στο Ποταμό Γερμασόγειας, υπό την Αιγίδα του Δήμου Γερμασόγειας. To Street Food Festival είναι ένα μοναδικό ταξίδι γεύσεων και κουλτούρας από διάφορες χώρες του κόσμου με μουσική και ψυχαγωγία.

Το τριήμερο θα περιλαμβάνει μεγάλη ποικιλία  προτάσεων φαγητού, καφέ και γλυκού. Θα παρουσιαστούν προτάσεις από διαφορετικές χώρες (Ινδία, Κίνα, Μεξικό, Ιταλία κ.α), εναλλακτικές επιλογές (vegan), παραδοσιακές γευστικές προτάσεις του τόπου μας, αλλά και πρωτότυπες street food επιλογές.