Φθάνει την Παρασκευή από το Ισραήλ γιατρός για να εξετάσει τον 20χρονο Ευριπίδη (ΒΙΝΤΕΟ)

Στην Κύπρο αναμένεται τα ξημερώματα της Παρασκευής ο Διευθυντής της Πανεπιστημιακής Κλινικής Πλαστικής Χειρουργικής και Εγκαυμάτων του Ιατρικού Κέντρου Tel Hashomer, στο Ισραήλ, για να εξετάσει τον 20χρονο Ευριπίδη Φράγκου, ο οποίος τραυματίστηκε σοβαρά κατά τα επεισόδια, που έγιναν το απόγευμα του περασμένου Σαββάτου, έξω από το «Αντώνης Παπαδόπουλος», πριν από το ντέρμπι μεταξύ Ανόρθωσης-Απόλλωνα.

Όπως πληροφορείται ο ΑΝΤ1, ο συγκεκριμένος γιατρός αφού απαντήσε καταφατικά στο αίτημα του Υπουργείου Υγείας, ενημέρωσε και για τον χρόνο άφιξης του, ώστε να προχωρήσει η θεραπεία του 20χρονου Ευριπίδη.

Μιλώντας στην εκπομπή του ΑΝΤ1, «Μέρα Μεσημέρι, η Γενική Διευθύντρια του Υπουργείου Υγείας, Δρ. Χριστίνα Γιαννάκη ανέφερε πως είναι σε συνεχή επικοινωνία με τον Διευθυντή του Tel Hashomer Medical Centre, στο Ισραήλ.

Σημειώνεται ότι νωρίτερα την Τετάρτη ο Υπουργός Υγείας, Μιχάλης Χατζηπαντέλα επισκέφθηκε τον 20χρονο στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου έτυχε λεπτομερούς ενημέρωσης για την κατάσταση της υγείας του.

Ο Υπουργός Υγείας, εξέφρασε την πλήρη στήριξη και συμπαράστασή του προς την οικογένεια του, ενώ διαβεβαίωσε ότι το Υπουργείο θα συνδράμει με όποιο τρόπο του ζητηθεί.

Η κατάσταση του 20χρονου κρίνεται ως σοβαρή, καθώς φέρει εγκαύματα στο 45% του σώματος του