Φρίκη στις ΗΠΑ: Μητέρα σκότωσε τρία από τα παιδιά της με συνεργό τον 16χρονο γιο της – Κρατούσε τη Βίβλο μετά το έγκλημα

Όταν οι αστυνομικοί εντόπισαν τα κορμάκια των παιδιών της εκείνη κρατούσε σφιχτά στα χέρια τη Βίβλο

Τραγική ειρωνεία ότι το περιστατικό έγινε ανήμερα της γιορτής της μητέρας

Φρίκη στις ΗΠΑ: Μητέρα σκότωσε τρία από τα παιδιά της με συνεργό τον 16χρονο γιο της – Κρατούσε τη Βίβλο μετά το έγκλημα

Ένα φρικιαστικό γεγονός σημειώθηκε στις ΗΠΑ, καθώς μία μητέρα με την βοήθεια του μεγαλύτερου γιου της, δολοφόνησε τα τρία παιδιά της μέσα στο σπίτι της και στη συνέχεια βγήκε στην αυλή, άναψε κεριά και με μια Βίβλο στο χέρι, άρχισε να απαγγέλει εδάφια της, ανέφεραν οι Los Angeles Times.

Όπως αναφέρουν στο latimes.com, το περιστατικό σημειώθηκε στη περιοχή West Hills, με τραγική ειρωνεία το γεγονός ότι οι δολοφονίες έγιναν ανήμερα τη γιορτή της μητέρας.

Σύμφωνα με το LAPD η 38χρονη «Μήδεια» ομολόγησε την πράξη της λέγοντας ότι είχε για συνεργό της τον 16χρονο γιο της. Προς το παρόν δεν έχει γνωστή ούτε η αιτία θανάτου των παιδιών της, ούτε και τα κίνητρα του τριπλού φονικού.
Σύμφωνα με τους γείτονες η 38χρονη το προηγούμενο βράδυ φαινόταν ότι δεν ήταν καλά. Πληροφορίες αναφέρουν ότι την άκουσαν να ουρλιάζει, να προσεύχεται ενώ άναψε κεριά σε σπίτια της γειτονιάς της.
Η Prisila Canales σημείωσε πως τη μοιραία ημέρα της δολοφονίας άκουσε τις φωνές της μητέρας. «Η οικογένειά μου με κακοποιεί». Στη συνέχεια την είδε να κινείται προς την αυλή του διπλανού σπιτιού. Όταν έφτασαν οι Αρχές και την προσήγαγαν επιχείρησε να το σκάσει και ούρλιαζε: «Πού είναι η Βίβλος μου;» περιέγραψε η γειτόνισσα. «Από τις κραυγές, ήταν φανερό πως δεν ήταν εντάξει» συμπλήρωσε.