Φρίκη στο Ριζόμυλο Μαγνησίας: 72χρονος βρέθηκε νεκρός και φαγωμένος από τις γάτες του!

Δέκα ημέρες νεκρός στο διαμέρισμά του

Φρικτό «τέλος» επιφύλαξε η μοίρα σε έναν 72χρονο που γύρισε από τη Γερμανία, για να ζήσει απομονωμένος σε ένα χωριό του θεσσαλικού κάμπου χωρίς συγγενείς και φίλους.

Την Τετάρτη το πρωί βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του στο Ριζόμυλο Μαγνησίας, σύμφωνα με το ρεπορτάζ στα gegonota.news, ενώ αστυνομικοί και οι υπάλληλοι του Γραφείου Κηδειών βρέθηκαν μπροστά σε ένα φρικιαστικό θέαμα.

Ο 72χρονος που πέθανε από παθολογικά αίτια και είχε νεκρός στο σπίτι του δέκα ημέρες, φιλοξενούσε πολλές γάτες , περίπου δέκα σύμφωνα με τους μάρτυρες.

Οι γάτες είχαν ανακατέψει όλο το σπίτι ψάχνοντας τροφή και νερό και τρέφονταν από τις σάρκες του.

“Ηταν μια ανατριχίλα που δεν περιγράφεται και δεν πρέπει κανείς να βρεθεί μπροστά σε τέτοιο θέαμα” δήλωσε πρόσωπο που κλήθηκε να περάσει την πόρτα του σπιτιού.

“Μόλις άνοιξε η πόρτα πετάχτηκαν αμέσως έξω όλες οι γάτες που ηταν σε κατάσταση παροξυσμού , αλλά το τι είχε συμβεί μέσα στο σπίτι μετά τον θάνατο του ανθρώπου ηταν εμφανές”, είπε ο μάρτυρας.

Το πτώμα βρέθηκε σε προχωρημένη σήψη. Συγγενείς του θανόντος δεν έχουν εντοπιστεί, ενώ διατάχθηκε νεκροψία.

Το σπίτι που έμενε ήταν νοικιασμένο και οι γείτονες κάλεσαν την αστυνομία από την έντονη δυσοσμία, ενώ τον αναζήτησαν πριν μέρες και οι ιδιοκτήτες του σπιτιού.Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά υπάρχει ενδεχόμενο να έχει έναν γιό στη Γερμανία, ο οποίος ακόμα δεν έχει εντοπιστεί.